فرمت فایل : .pptx تعداد اسلاید : 12 اسلاید قسمتی از متن : بسم الله الرحمن الرحیم تهیه کنندگان : شیما اصغری سحرغلامی الهه احدی دانشگاه آزاد ورامین -پیشوا نام استاد: جناب آقای دکتر کوشکی رشته : تکنولوژی مواد غذایی موضوع : کنسرو هلو دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی .




دانلود سرا

پاورپوینت بتن آسفالتی گرم

مقاله CPFR

اقدام پژوهی درس انشاء، بهبود بخشیدن به تفکر خلاق دانش آموزان

مقاله ای کامل در مورد ورزش بدمینتون

پاورپوینت فضای سبز

جزوه آموزشی درسنامه انسان- طبیعت- معماری

تحقیق در مورد زرقام

هلو ,اسلاید ,کنسرو ,دانلودپاروپوینت ,نور ,تهیه ,کنسرو هلو ,12 اسلاید ,بسته بندی ,و یا ,دانلودپاروپوینت درمورد ,دانلودپاروپوینت درمورد کنسرو

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

صبا دی ال وبلاگ نمایندگی شادآباد مجله ترس و دلهره neginyc پرستوی آسمان گروه فرهنگی تبلیغی النبا العظیم بهــارخواب ترجمه مقاله مطالب اینترنتی سروده های یزدان پاک مهر