فرمت فایل : .pptx تعداد اسلاید : 12 اسلاید قسمتی از متن : بسم الله الرحمن الرحیم تهیه کنندگان : شیما اصغری سحرغلامی الهه احدی دانشگاه آزاد ورامین -پیشوا نام استاد: جناب آقای دکتر کوشکی رشته : تکنولوژی مواد غذایی موضوع : کنسرو هلو دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی .
درباره این سایت