فرمت فایل : .pptx تعداد اسلاید : 12 اسلاید قسمتی از متن : بسم الله الرحمن الرحیم تهیه کنندگان : شیما اصغری سحرغلامی الهه احدی دانشگاه آزاد ورامین -پیشوا نام استاد: جناب آقای دکتر کوشکی رشته : تکنولوژی مواد غذایی موضوع : کنسرو هلو دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی .




دانلود سرا

پاورپوینت بتن آسفالتی گرم

مقاله CPFR

اقدام پژوهی درس انشاء، بهبود بخشیدن به تفکر خلاق دانش آموزان

مقاله ای کامل در مورد ورزش بدمینتون

پاورپوینت فضای سبز

جزوه آموزشی درسنامه انسان- طبیعت- معماری

تحقیق در مورد زرقام

هلو ,اسلاید ,کنسرو ,دانلودپاروپوینت ,نور ,تهیه ,کنسرو هلو ,12 اسلاید ,بسته بندی ,و یا ,دانلودپاروپوینت درمورد ,دانلودپاروپوینت درمورد کنسرو

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب اینترنتی کتابخانه عمومی شهدای چمران ماهشهر در مسیرِ شدن فرادرس خوابُ خيال تیز پروازان حریم ولایت آگاهی بخش ایرانی 21 بهترین هدیه برای عشقم kavirpsart